A SZUHAKÁLLÓI GÁRDONYI GÉZA TAGISKOLA HONLAPJA
A SZUHAKÁLLÓI GÁRDONYI GÉZA TAGISKOLA HONLAPJA

 

BALLAGÁS - 2017. június 17.

 

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Médiás linkek
 
Vegyes
 
Időjárás

Magyarország időjárása
A részletekért klikk a képre.

 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Gólyafióka avató ünnepség!

  2016.08.25. 21:34

Tájékoztató!

  2016.06.16. 19:14

Tájékoztató

 

Tájékoztatom a kedves szülőket, érdeklődőket, hogy a Gárdonyi Géza Tagiskola tanévzáró ünnepségére

2016. június 22-én 17.00-tól

kerül sor az intézményben.

 

A nyári szünet 2016.június 16. - tól 2016. szeptember 1.-ig tart. (Az első tanítási nap 2016. szeptember 1.)

A nyári szünet időtartama alatt az ügyeleti teendők ellátása a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola intézményében történik.

Cím: 3700 Kazincbarcika, Pollack Mihály út 29.

 

 

 

 

Dr. Herczegné Ruszkai Edit

tagintézmény-vezető

Figyelem! Figyelem!

  2016.05.29. 14:13

                                       

JÓTÉKONYSÁGI GÁLA A GÁRDONYIBAN!

  2016.05.29. 14:11

                                        

BIODIVERZITÁS NAP - 2016. MÁJUS 19.

  2016.05.20. 16:27

A Lázbérci Tájvédelmi Körzet fennállásának negyvenedik évfordulóját ünnepelte. A jeles évforduló és a Biológiai Sokféleség Napja alkalmából május 19-én iskolánk kitűnő és jeles tanulói részt vehettek egy ingyenes, természetismerettel, természetvédelemmel kapcsolatos programon, melynek keretén belül a tanulók a szervezőkkel együtt végezhettek vízminőség vizsgálatot, megfigyelhettek víz alatti gerinctelen állatokat, gyarapíthatták növényismereteiket, megismerkedhettek éjszakai és nappali lepkékkel, valamint sokat megtudhattak a fákhoz kötődő bogarakról és rejtett életükről. Szintén sok információt szerezhettek a tanulók a költöző és az itt telelő madárfajokról.

   

   

 

 

Hétpróbások Bajnoksága - 2016.

  2016.05.08. 17:23

2016 május 6.-n 10. alkalommal került megrendezésre a Hétpróbások Bajnoksága 2016 országos egyéni és csapat –bajnokság, Hejőkeresztúron. Iskolánk 10 tanulója első alkalommal vett részt ezen az eseményen.

A gyerekek már hónapok óta készültek a megmérettetésre, szorgalmasan tanulták és gyakorolták azt a hét sakktáblán játszható táblajátékot, ami az idei versenykiírásban szerepelt. 13 csapat vett részt a bajnokságon, többek közt budapesti, abonyi, szécsényi, miskolci, hencidai, mátészalkai, tápióbicskei, galgamácsai, tiszafüredi és hejőkeresztúri diákokkal játszhattak és ismerkedhettek tanulóink.

A gyerekek nagyon ügyesek voltak, a csapatversenyben a középmezőnyben végeztek.  Glonczi Brendon 2. osztályos tanuló az alsó tagozatosak között 8. helyezést ért el.  

  

 

 

 

FÖLD NAPJA A GÁRDONYIBAN - 2016. ÁPRILIS 22.

  2016.04.22. 21:24

A Föld napja lényege, hogy tegyünk a jobb, élhető jövőnkért, Földünk természeti környezetének egészségéért.

Ezen a napon célunk volt fokozottan felhívni a gyermekek figyelmét cselekedeteinkre és azok következményeire. Igyekeztünk tudatosítani a tanulókban, hogy ha minden nap teszünk valami apróságot, tudatosan választunk, vásárolunk, közlekedünk, döntünk stb. környezetünk fenntarthatósága érdekében, máris tettünk valamit a változásért.

A projektnap keretein belül a tanulókkal szemetet szedtünk az iskola udvarán és környékén, aztán egy 8 állomásból álló akadályversenyen vettek részt az osztályok. A különböző állomásokon mozgásos, gondolkodtató, ügyességi és kreatív feladatok várták az osztályokat.

Előzetes feladatként a szelektíven gyűjthető hulladékokból kellett használati tárgyakat, vagy szobrot készíteni, melyekből az iskola aulájában nyitottunk egy kiállítást. 

                     

                     

FIGYELEM!FIGYELEM!

  2016.04.12. 20:33

Figyelem! Figyelem!

 

A 2016/2017. tanév első osztályába való beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

•       A gyermek születési anyakönyvi kivonata.

•       A gyermek TAJ kártyája.

•       A gyermek személyi igazolványa és lakcímkártyája.

•       A szülők személyi igazolványa és lakcímkártyája.

•        A gyermek iskolába lépéséhez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás. (óvodai szakvélemény).

•       A tanuló oktatási azonosítóját tartalmazó igazolás.

•        Diákigazolvány igényléshez az okmányirodában kapott NEK-adatlap.

•       Igényfelmérő lap.

•       Menzaigénylő lap

•       Nyilatkozatok. (Tankönyv illetve hit- és erkölcstan, erkölcstan oktatáshoz.)

 

 

Étkezési térítési díj-kedvezményre jogosító dokumentumok

- rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről szóló önkormányzati határozat másolata.
- nagycsaládosoknál a Magyar Államkincstár által kiadott igazolás a családi pótlék folyósításáról.
- a gyermek tartós betegségről szóló orvosi szakvélemény másolata

 

 

 

HATÁRTALANUL

  2016.04.08. 16:41

A Gárdonyi Géza Tagiskola 12 tanulója az Emberi Erőforrások Minisztériuma HATÁRTALANUL programjának keretén belül 2016. április 4-7. között négy felejthetetlen napot töltött el Kárpátalján.

Ezalatt a pár nap alatt a következő településeken jártak: Ungvár, Munkács, Nagybereg, Tiszaújlak, Vereckei hágó és emlékmű, Szavolya.

A csoport szállása Beregszászon volt.

Az odalátogatók megtapasztalhatták, hogy az ott élő emberek nem élnek túl jó körülmények között, nagy a szegénység azon a vidéken, viszont óriási magyarságtudata van az ottani magyaroknak, és bár nehéz körülmények között élnek, mégsem szeretnék elhagyni azt a vidéket.

A jó hangulatról és a tartalmas programokról árulkodnak a képek is.

  

  

 

 

 

 

A VÍZ VILÁGNAPJA 2016. MÁRCIUS 22.

  2016.03.24. 13:11

Március 22.-e a víz világnapja. E jeles eseményről ebben a tanévben is megemlékeztünk. Diákjaink több napon keresztül különböző gondolkodtató és tevékenykedtető feladatokat kaptak. Melyeket nagy lelkesedéssel és szorgalommal oldottak meg, és készítettek el. Az alsó és felső tagozatosak között versenyt is hirdettünk. A gyerekek vízi állatokat és kis hajókat készítettek különböző technikákkal. Olyan népdalokat és gyerekdalokat kellett összegyűjteniük melyekben a víz valamilyen formában szerepel. Keresztrejtvényeket és totókat töltöttek ki. Fogalmazásokat írtak a víz témában. A tegnapi nap folyamán pedig az iskolarádióban meghallgatták a Kék Duna keringőt és hallás alapján fel kellett sorolniuk a műben szereplő hangszereket. A feladatokat folyamatosan pontoztuk és a két legügyesebb osztály, a 4. és a 7. díjazásban részesült. A legkiemelkedőbb fogalmazásokért és alkotásokért az alkotók jutalomban részesültek.

                     

 

 

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Aktuális

Színjátszó versenyen vett részt a Gárdonyi Mesevarázs színjátszó csapata

2017. április 22.

 

Amennyiben szeretnétek menteni a képgalériákban lévő képeket, és a régi képnézegetőt használni, nem kell letölteni, vagy törölni kell a programok közül a "Silverligth"-ot.

 

 
Óra
 
Facebook
 
Számláló
Indulás: 2006-03-08
 
Támogatóink

Kérjük, támogassa adója 1%-ával az

Esélyegyenlőséget
a Falusi Kisdiáknak Alapítványt,

Adószám: 18416840–1–05 

 
Kereső
 
Boldog Névnapot!

 
Tartalom

A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!