A SZUHAKÁLLÓI GÁRDONYI GÉZA TAGISKOLA HONLAPJA
A SZUHAKÁLLÓI GÁRDONYI GÉZA TAGISKOLA HONLAPJA

Tanévnyitó

2018. szeptember 3.

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Médiás linkek
 
Vegyes
 
Időjárás

Magyarország időjárása
A részletekért klikk a képre.

 
.::Horoszkóp::.

 

 


Horoszkóp 2008
 

Image2008-as horoszkóp. Mit hoz az egyes jegyeknek 2008 ? Bőséget ? Gondot ? Mikor költözzünk ? Mibe fektessük a pénzünket ? Cseréljünk-e munkahelyet ?Kos
A Kosok ebben az évben rendkívül fogékonyak mindenre, kiemelkedően így igaz, ha a gyermekáldásról, új munka lehetőségéről, tanulmányok megkezdéséről vagy éppen vizsgákról van szó. Ha nem tervezed ezek egyikét sem, akkor az élet más területein, de a váltás lehetősége előtted áll! Különösen azért is fontos ez, mert a munkában nagy sikerek várnak rád az idén. Komoly előrelépésekre számíthatsz, ha minden energiádat a karrieredbe fekteted. Rengeteget fogsz dolgozni és/vagy tanulni, de már április végére kijelentheted, hogy megéri az erőfeszítés. Munkádat és erőfeszítéseidet siker koronázza, melynek meglesznek a pozitív – erkölcsi és anyagi - vonzatai is.


Bika
Ez az év eléggé vegyes lesz számodra, siker és kudarc, szakítások és újrakezdések váltogatják egymást. Felületes barátságokról és ismeretségekről kell lemondanod, esetleg már megromlott párkapcsolatodon kell túllépned, ne erőltesd azt, ami nem megy. Ne húzd az időt, csak a saját napjaidat keseríted meg, ha nem hozod meg a végső döntéseket. Merd felvállalni saját magad, gondolataidat és véleményedet! Már az év elején új barátokra tehetsz szert, de a nyár közepe után kötött ismeretségek már nem annyira megbízhatóak. Új tervek megvalósítására kiváló a kora őszi időszak. Minden vágyad, álmod és reményed teljesülhet, ha nem leszel túl rámenős, és agresszív. Próbálj meg inkább megfontolt és visszafogott lenni, hisz ha lassan jársz, tovább érsz…

Ikrek
Olyan érdekes, új és kiemelkedő lehetőségek kínálkozhatnak számodra 2008-ban, melyekre hosszú évek óta vársz. Minden esélyed megvan arra, hogy kilépj az unalmas, egyhangú, és sehová nem vezető hétköznapokból, és tegyél végre valamit azért, hogy életed jelentősen jobb irányba forduljon! Fontos, hogy barátaidat, munkatársaidat – lehetőség szerint - jól válogasd meg, közülük néhányan okozhatnak váratlanul nagy csalódást. Keményen megdolgozol most minden sikerért. Ha pihenésre vágysz, akkor erre inkább az év vége alkalmas, az év közepi sokat ígérő konstellációkat kár volna elvesztegetni lustálkodással. Hivatásban, tanulásban új fejezet kezdődik életedben, ami évekre meghatározhatja terveidet és céljaidat.

Rák
Az év első három hónapja több váratlan anyagi és egyéb gondot tartogat. Sorozatos váratlan kiadások terhelhetnek, és nagy valószínűséggel lesznek olyan pillanatok, amikor legszívesebben feladnád a harcot, - kilátástalannak tűnhet minden. De ne tedd ezt, hisz messze nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek hirtelen tűnhet! Az év végére megoldódhatnak a problémáid. Ha költözésen, állásváloztatáson töröd a fejed, vágj bele nyugodtan, de ne felejtsd, nem lesz egyszerű feladat! A nyár végétől fordul a kocka, ismét úgy érezheted, hogy jól dogozol, és sok kiváló ötletedet hasznosítani is tudod, de most nem vagy elégedett a nehezen kialakult sikerekkel. A pénzügyek már nem érdekelnek annyira, mint az év elején, de nem is kell velük sokat foglalkoznod, hisz szeptemberben vagy októberben váratlan bevételre tehetsz szert. Az év vége a lenyugvást és a kiegyensúlyozottságot hozza számodra.

Oroszlán
Bár nem áll szándékodban, de hajlamos leszel arra, hogy alaposan összekuszáld a szálakat magad körül, az év folyamán többször is, ráadásul nem is egy, hanem szinte minden életterületen. A magánéleted részben rendezetlen, akár még új szerelem is felbukkanhat, de az év végére lenyugodnak a kedélyek. Ne légy bizalmatlanabb az emberekkel, mint amennyire az valójában szükséges. Inkább keress új barátságokat, új kapcsolatokat, jót fog tenni neked. Az év elején teljesen leköt a tanulás, a fejlődés, új ismeretek megszerzése, esetleg a munkád, illetve azoknak a kiváló ötleteknek a megvalósítása, amelyeken már régóta törted a fejed. Sikerül is olyan támogatót megnyerned terveid kivitelezéséhez, aki hosszú távon egyengetheti majd az utadat. Eddig soha nem tapasztalt külső segítségekben lehet részed.

Szűz
Eddigi életviteleden, gondolkodásmódodon gyökeresen változtatni kell ahhoz, hogy sikeresebb légy! Erre kiváló alkalmat kínál már az év eleje is. Közlekedésben viszont légy óvatos és körültekintő, a szeleburdiság bajt okozhat. Nem árt, ha többet dolgozol, vagy másodállást vállalsz, hisz ideje hosszú távra tervezned, nem csak a jelen pillanat a fontos! Általában megfontolt, óvatos személynek ismernek barátaid, családtagjaid, most mégis nagy a veszélye annak, hogy valaki könnyen félrevezethet, becsaphat, légy tehát a szokottnál is körültekintőbb, bizalmatlanabb, legyen bármiről is szó, - különösen pénzről, üzleti ügyekről. Az év második felében bármibe is fogsz, azt biztos, hogy sikerrel zárod. Ne félj új dolgokba vágni a fejszéd!

Mérleg
2008-ban nem sok lehetőséged lesz a pihenésre, lazsálásra és szórakozásra. Sikeres év lesz, de nemcsak támogatásból lesz sok, hanem buktatóból is. Akik viszont kitartanak melletted jóban és rosszban, hű társaid lehetnek hosszú időn keresztül. Becsüld meg ezeket az embereket, kevés van belőlük, de számodra idén újak is megadatnak.
Idén le kell mondanod arról, hogy te legyél mindenhol a főszereplő, sokkal inkább segítő és alárendelt szerepeket kell majd betöltened, de sokat tanulhatsz ebből, jelentős karmikus fejlődésen mehetsz át. Számos lehetőséget kapsz munka, karrier terén is, de a legjobban akkor jársz, ha tovább lépsz. A nyár erőpróbák sokaságát hozza, de gondolj arra, hogy ha képes vagy a nehézségeket túlvészelni, akkor már csak a siker és a szerencse vár rád.

Skorpió
Ez a megújulás, a régi vágyak megalkotásának éve. Mint mindig, idén is képes leszel újat mutatni magából, s ez sikert hozhat mindennapjaidba. Olyan kívánságod is teljesülhet, melyről eddig csak fantáziáltál. Az élet bizony nagyon is kiszámíthatatlan, ezt több alkalommal fogod tapasztalni! Ne mondj semmire azonnal nemet, de amire igent mondasz, azt is alaposan fontold meg! Bár erőben és energiában nem lesz hiány, mégis többször előfordulhat, hogy nem fogod látni a fától az erdőt, és szimplán jószándékú naivitásodnak köszönhetően többen is kihasználhatnak. Ha kell, igenis merj nemet mondani, ha mindig fejet hajtasz mások akarata előtt, az bizony még nem visz előrébb. Májustól fogékony leszel mindenféle újdonságra, az őszi időszak viszont erősen ki fog fárasztani, hisz rengeteg újdonság és új lehetőség vár rád.

Nyilas
Nagyon fontos év vár rád, amit most teszel jelentős hatással lesz a következő évekre. Érdekes és változatos év áll előtted, azonban légy óvatos, sok meggondolatlanság fog jellemezni. Minden döntést fontolj meg alaposan, az sem baj, ha kikéred családod, barátaid véleményét. Most nem célszerűt forrófejűnek lenni, csak magadnak okozol vele problémát. Az év legelején családi konfliktusokba keveredhetsz, ezért légy óvatos, és körültekintő, ne bánts meg senkit, még okkal se! Akár dolgozol, akár tanulsz, július második felétől hosszú távú és nagyon kedvező lehetőségekre számíthatsz, melyeket mind érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak. Most nagy segítségre számíthatsz Vénusz istennőtől.

Bak
Nem kerülheted el idén a pozitív változásokat! Ez az esztendő a fordulatok és új lehetőségek ideje lesz számodra. Bár, hoz jót és rosszat egyaránt, unatkozni biztosan nem fogsz. Gyakoriak lehetnek a veszekedések családtagokkal, barátokkal egyaránt, és ez főleg a te hibád lesz. Keveset kommunikálsz, inkább magadba fordulsz, ahelyett, hogy nyíltan vállalnád gondolataidat és véleményedet. Szereted a problémákat elhárítani, ahelyett, hogy megpróbálnád megoldani! Pedig hiába is dugod a fejed a homokba, az bizony nem fogja megoldani a problémáidat. Kora ősztől nagy mozgalmasság jellemzi az év hátralévő részét. Kiváló lehetőségeket ígérnek a csillagok életed minden területére. Népszerű leszel ősszel, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére, amelyek később hasznosak lehetnek.

Vízöntő
Felejtsd el a régi berögzöttségeket! Ne fogadalmakkal kezd az újesztendőt, hisz szinte még sosem sikerült őket megvalósítani. Sokkal jobban jársz akkor, ha észszerű dolgokat és célokat tűzöl ki magad elé, melyekhez nem kell eget és földet megmozgatni, ráadásul teljesíthetőek is. Sikeres év lesz, de számos akadállyal is szembe kell nézned. Új barátok kerülnek a közeledbe, de épp ezért néhány régiről le kell mondanod. Rengeteg meghívást fogsz kapni az év folyamán, amit lehetséges, fogadj el! Komoly esélyed van arra, hogy akár több kisebb, vagy egy nagyobb külföldi utazásba – esetleg országon belüli, de nagy költözésbe, - vágj, mely alapjaiban változtathatja meg eddigi életedet. Ne félj belevágni az ismeretlenbe, különben sosem tudod meg, milyen eredményt hozna ez a lehetőség…

Halak
Az elmúlt két év kevés sikert hozott számodra, épp ezért jött el az ideje a gyökeres változtatásoknak! Ne arra törekedj, hogy megfelelj másoknak. Legyen saját akaratod, gondolatod és véleményed! Ne ragaszkodj görcsösen olyan dolgokhoz, melyek már elavultak. Foglalkozz újabb teendőiddel, ne halogasd a munkát, ne zárkózz el barátaidtól. Keress az élet minden területén új lehetőségeket, meglepődve fogod tapasztalni, hogy számos érdekesség vár rád. Minden esélyed megvan arra, hogy a nyár elején óriási fordulatot vegyen az életed, legyen szó munkáról, pénzről vagy karrierről. Azok a változások, amelyek ebben az évben történhetnek, veled, legalább két- három évre meghatározzák lehetőségeidet. A változások döntően pozitív irányúak, különösen az év közepén és végén, csak arra kell vigyáznod, hogy ki ne használják jó szívedet. Ha kell, mondj nyugodtan nemet!

Forrás: Ezoterikus.hu

 
Aktuális

Erzsébet tábor

2018. aug. 19-24.

 
Óra
 
Facebook
 
Számláló
Indulás: 2006-03-08
 
Támogatóink

Kérjük, támogassa adója 1%-ával az

Esélyegyenlőséget
a Falusi Kisdiáknak Alapítványt,

Adószám: 18416840–1–05 

 
Kereső
 
Boldog Névnapot!

 
Tartalom

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG